Flickor Sundsvall

not so. final, sorry, but not absolutely..

Nuru massage stockholm massage thai

05.03.2017 Billig eskorte oslo 0

nuru massage stockholm massage thai

Samruai thai massage Stockholm. Thaimassage i Sverige med influenser från Taiwan. Boka nu och upplev äkta friskvård på Kungsholmsgatan 10, Kungsholmen. 5 okt Det var nästan exakt två år sedan jag var på Kungs. Jag minns stället som lite lyhört, men ändå rätt mysigt. Nu har de fräshat upp lokalerna och höjt standarden ytterligare mot att likna en riktig massagesalong med spa-känsla. Badrockar, fräsch dusch, fräscha handdukar och man får kvitto när man betalt. 3 recensioner av Baanchangkhaw Thaimassage "Enormt duktig massör! Massagen var väl genomförd och väldigt avslappnande. När jag gick därifrån kändes kroppen mjuk och lätt. Våga kommunicera dina önskemål; jag bad exempelvis henne lägga mer tid på.

Nuru massage stockholm massage thai - messages all

Tala om det för våra massörer före massagen. Hit kommer jag gärna åter! Stor massagesäng med värme, mycket skönt och sparar knän och rygg för massösen. Tiden hölls och priset är helt OK. Kungs kommer jag garanterat att återkomma till!

Videos

HAPPY ENDING MASSAGE PRANK! Våra thailändska massörer och kroppsterapeuter i Stockholm har fått sin utbildning på Hälsovårdsmyndigheten i Bangkok. Vi har upp till 15 års erfarenhet av traditionell thai massage i Thailand, samt vidare utbildning hos oss på Orchidé av all personal. Våra lokaler finns på bästa ställena antingen vid Slussen eller nära. Båda salongerna hittar du centralt i Stockholm nära tunnelbana och buss på Kammakargatan 21 (T-bana Rådmansgatan) och S:t Eriksgatan 85 (T-bana S:t Eriksplan). Vi har generösa öppettider för drop-in, men vill du boka en tid är. det bara att ringa oss. Enklare än så kan det inte bli. Pla Thong: Samruai thai massage Stockholm. Thaimassage i Sverige med influenser från Taiwan. Boka nu och upplev äkta friskvård på Kungsholmsgatan 10, Kungsholmen. nuru massage stockholm massage thai

0 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *